Zdravé žití U tří růží
 
Kontakt VIDEA
E-SHOP FOTOOBRAZY Potraviny KNIHY Kosmetika KRYSTALY Lékárna CD DVD Obsah košíku Obchodní podmínky

Novinky
e-mailem:


 
Pokud chcete dostávat e-mailem informace o novinkách na těchto stránkách a o nových produktech v našem e-shopu, vložte zde Vaší e-mailovou adresu a stiskněte tlačítko Přihlásit.
 
 
Doporučujeme:

Karafa WaterStar
Karafa WaterStar
Dr. Masaru Emoto



Doba jedová 2
Doba jedová 2
prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.



Doba jedová
Doba jedová
prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.
Zdravé žití » E-shop » Knihy » Zdraví, léčba, esoterika
Hledání:  

Bachovy esence od A do Z - Katarina Michel

Bachovy esence od A do Z

38 esencí k harmonizaci těla i duše

Katarina Michel

Každodenní život se všemi svými požadavky na nás klade stále větší nároky, a tak je pochopitelné, že hledáme cesty, jak se s nimi vyrovnat a ještě si udržet pevné zdraví, optimismus a výkonnost. Květové esence - a zejména ty nejznámější ze všech, BACHOVY KVĚTOVÉ ESENCE, byly pro svoji účinnost známé a užívané už od dob svého vzniku, ale poslední dobou se jejich obliba ještě zvyšuje. Pomáhají totiž jak malým dětem, tak starším lidem, uhoněným manažerům, unaveným maminkám, vystresovaným studentům i nejistým uchazečům o zaměstnání.
Svou mocnou přírodní silou dokážou nastolit vnitřní harmonii a duševní vyrovnanost, pomáhají při zvládnutí nejrůznějších nežádoucích emocí či stavů, jaké občas přepadají každého z nás. Nedostatek sebedůvěry, nejistota, žárlivost, malomyslnost, podrážděnost, zoufalství, vyčerpání… s tím vším si umějí poradit.

Tato krásně ilustrovaná knížka je tedy skvělým průvodcem na cestě k hlubšímu poznání Bachových esencí a poradí vám i s jejich používáním v běžném životě. Je určena jak pro úplné začátečníky, kteří to teprve hodlají vyzkoušet, tak pro pokročilé, kteří už s Bachovými esencemi pracují, ale rádi by se o nich dozvěděli něco víc.



vydal: Metafora, rok: 2012, stran: 320,
vazba: brožovaná, rozměr: 14x17 cm,
ISBN 978-80-7359-351-3

Cena: 379,- Kč s DPH 
Tento produkt je nedostupný.

 
Všechny produkty v kategorii Knihy » Zdraví, léčba, esoterika:
 
 
 

 
Všechny produkty od autora: