Zdravé žití U tří růží
 
Kontakt VIDEA
E-SHOP FOTOOBRAZY Potraviny KNIHY Kosmetika KRYSTALY Lékárna CD DVD Obsah košíku Obchodní podmínky

Novinky
e-mailem:


 
Pokud chcete dostávat e-mailem informace o novinkách na těchto stránkách a o nových produktech v našem e-shopu, vložte zde Vaší e-mailovou adresu a stiskněte tlačítko Přihlásit.
 
 
Doporučujeme:

Karafa WaterStar
Karafa WaterStar
Dr. Masaru Emoto



Doba jedová 2
Doba jedová 2
prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.



Doba jedová
Doba jedová
prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.
Zdravé žití » E-shop » Knihy » Zdraví, léčba, esoterika
Hledání:  

Atopický ekzém, Alergie, Astma - MUDr. Judita Hofhanzlová

Atopický ekzém, Alergie, Astma

Možnosti léčby pro děti i dospělé

MUDr. Judita Hofhanzlová

V této knize uvádím: • Možné příčiny a pozadí vzniku alergických reakcí. • Různé možnosti přírodní léčby atopického ekzému, astmatu a jiných alergických potíží. • Některé postupy při zevním ošetřování atopického ekzému. • Důležitou součástí je léčba výživou s vyloučením živočišných bílkovin. Čtenář zde najde množství informací o vhodných potravinách, návody a recepty na přípravu jídel pro děti i dospělé trpící alergiemi, a též vhodnou výživu pro kojená, či částečně kojená miminka s atopickým ekzémem.

vydal: Pavla Momčilová, rok: 2011, stran: 176,
vazba: brožovaná, rozměr: 23x16 cm

Cena: 209,- Kč s DPH 
Tento produkt je nedostupný.
 
 

 
 
Již jako studentka jsem se zabývala problémem atopického ekzému a alergií. Tehdy mě k tomu vedlo znepokojení nad stále přibývajícím výskytem tohoto onemocnění zejména u dětí, ale i dospělých.V klasické medicíně tito nemocní nenacházeli klíč k úplnému uzdravení, a protože mě to již tehdy táhlo k alternativním způsobům léčby, hledala jsem řešení jinde. Krátce po ukončení fakulty jsem se seznámila s rodinou ze Zlatých hor, která svou „ekzematickou“ holčičku, na doporučení klasického lékaře, léčila dietou bez živočišných bílkovin. Vyloučili z jídelníčku dítěte maso, mléko a vejce, začali vařit obiloviny, zeleninu a luštěniny a léčba byla úspěšná. Několik měsíců změny výživy udělaly s kůží a celkovým zdravím dítěte divy. Začala jsem hledat a vymýšlet recepty a zkoušet vše ve vlastní kuchyni. Mám za sebou 10 let denní práce s alergickými lidmi, s dospělými i dětmi postiženými atopickým ekzémem, více než 15 let zkušeností s touto výživou. A tak snad konečně přišel ten pravý čas, předat vám rady, které považuji za dobré.
Doporučení, jak léčit atopický ekzém a alergie se netýkají jen výživy, ale též zevního ošetření, koupelí, způsobu života a dalších možností využití přírodní léčby, zejména homeopatie, Touto knihou bych vám chtěla ukázat cestu k léčení vašich alergií. K tomu lze dospět kombinací těchto přístupů: Správnou výživou a jemným léčivým zevním ošetřením. Zdravým životním stylem a dobrovolným omezením vnějších škodlivých vlivů. A v neposlední, ale nejdůležitější řadě, skrze poznání sebe sama a nastolením řádu ve svém rodinném sytému. Snad vám výsledky mého hledání, shrnuté v této knize, přinesou pomoc a požehnání ve formě uzdravení či úlevy.

 
Všechny produkty v kategorii Knihy » Zdraví, léčba, esoterika:
 
 
 

 
Všechny produkty od autora: